Fotofakta:Hvad vil Foodmind

 

Vi arbejder med flere former for konceptudvikling i fødevarevirksomheder.
Vi har en drøm om at bidrage til nye standarder i fødvarebranchen for både producenter og forbrugere. Dette gør vi ved at skabe nye koncepter I samarbejde med vores kunder, som kan øge indtjeningen i virksomheden.

Vores ønske er, at være en pålidelig sparringspartner i alle aktiviteterne, fra afgrøden kommer fra jorden til at det færdige produkt står på hylden i butikkerne samt markedsføring. Vores mål er, at aktiviteterne bliver varetaget på den bedst mulige måde gennem god service og tæt dialog.

 

Værdiskabelse og forståelse

Værdiskabelse for alle parter er i højsædet hos os i Foodmind. Vi skaber værdi når vi alle gør det vi er bedst til. Fra jord til hyldekonceptet bygger på at udnytte ressourcerne bedst mulig. Hos os i Foodmind er vi eksperter i at samle et stærkt team til at skabe mest mulig værdi for jeres produkt.

Det betyder, at man ikke behøver at investere i nye faciliteter, ansatte for at producere nye produkter. man skal blot koncentrere sig om hvad man er bedst til. For at opnå dette samarbejder vi med bl.a. med medierådgivere, grafiske designere, fotografer, tekstforfattere, trendforskere, emballagespecialister.

Vi arbejder udfra en forståelse for vores samarbejdspartnere/kunder, råvaren og markedet.

Dette samarbejde og forståelse kan skabe helt nye indtjeningsmuligheder.