Nyt sønderjysk fødevarekoncept medio 2012


Sønderjyske Vibegaard er en traditionel bærplantage som hidtil har solgt deres bær som uforarbejdet råvarer. Nu har Foodmind sammen med Vibegaard udviklet et nyt fødevarekoncept med forædlet stikkelsbær, solbær og ribs i forskellige produktvarianter. Produkterne forventes til salg i løbet af 2012 i detailhandlen.



Ny bogudgivelse: DANSK VIN

Fynske krydderolier

Ny kogebog “Værsgo”

Rabarbermarmelader for LOVTRUP

Endnu et nyt produkt for Selleberg specialiteter

Daloontid.dk

Danmarks bedste kirsebærsauce

Foredrag om dansk vin

Gæsteblogger på Brændstof

Stikkelsbærprodukt kåret til Danmarks bedste

Nyudviklet koncept for Munkebo Seafood

Nyt sønderjysk fødevarekoncept medio 2012

Fynsk kokketræf på Falsled

Nyuddannet Food Architect


Tilmeld nyhedsbrev