Fynsk kokketræf på Falsled


Den 22. januar bød ti af fyens bedste kokke på en otte-retters menu. Kokkene gav deres bud på en rigtig gastronomisk fynsk ret og hertil serveret danske vine. De otte kokke var Per Hallundbæk fra Falsled Kro, John Kofoed fra Sortebro Kro, Klavs Styrbæk fra Kvægtorvet, Jeff Scott Foster fra Restaurant No. 5, Claus Skovsted, Søren Gordon og Lasse Hansen fra Restaurant Goma, Brian Madsen fra Under Lindetræet, Kasper Tind Hasse "Fynbo"  nu køkkenchef på Restaurant Madklubben i Kbh. og Jacob Klitgaard fra Foodmind.

Læs mere om arrangementet på Falsled Kros hjemmeside



Ny bogudgivelse: DANSK VIN

Fynske krydderolier

Ny kogebog “Værsgo”

Rabarbermarmelader for LOVTRUP

Endnu et nyt produkt for Selleberg specialiteter

Daloontid.dk

Danmarks bedste kirsebærsauce

Foredrag om dansk vin

Gæsteblogger på Brændstof

Stikkelsbærprodukt kåret til Danmarks bedste

Nyudviklet koncept for Munkebo Seafood

Nyt sønderjysk fødevarekoncept medio 2012

Fynsk kokketræf på Falsled

Nyuddannet Food Architect


Tilmeld nyhedsbrev