Nyudviklet koncept for Munkebo Seafood


På grund af den større efterspørgelse på "rene" og naturlige fødevarer har vi udviklet og opdateret flere serier af nye og spændende fiskerecepter for Munkeboseafood som specialisere sig i fisk og skaldyrskonserves til primært det europæiske marked. Clean label konceptet har været det gennemgående tema og mål med alle produkter. Serierne omhandler blandt andet sild, laks i saucer, patéer samt fisk og skaldyrssupper. Ligeledes har "facelift" på emballagedesign og foodstyling også været en væsentlig del af projektet. 

Besøg eventuelt; www.munkeboseafood.dk



Ny bogudgivelse: DANSK VIN

Fynske krydderolier

Ny kogebog “Værsgo”

Rabarbermarmelader for LOVTRUP

Endnu et nyt produkt for Selleberg specialiteter

Daloontid.dk

Danmarks bedste kirsebærsauce

Foredrag om dansk vin

Gæsteblogger på Brændstof

Stikkelsbærprodukt kåret til Danmarks bedste

Nyudviklet koncept for Munkebo Seafood

Nyt sønderjysk fødevarekoncept medio 2012

Fynsk kokketræf på Falsled

Nyuddannet Food Architect


Tilmeld nyhedsbrev